Elektrotechniek

Wij maken de wereld gezonder, duurzamer, sneller en zinvoller. Elektrotechniek is overal. In hoe we communiceren, hoe we ons verplaatsen, genezen en vermaken. Wij vinden het een uitdaging om het probleem te analyseren, een oplossing te ontwerpen en het ook daadwerkelijk werkend af te leveren. Ons specialisme is Electrical Power Engineering. Veiligheid, gezondheid, efficiƫntie en milieubewustzijn staan bij ons centraal.

Elektrotechniek

Midden- en kleinbedrijf
U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten in Houten en omstreken. Of het nu gaat om licht- en krachtinstallaties, aanleg en onderhoud van verlichting, groepenkasten of buitenverlichting, wij leveren altijd maatwerk in overleg met de opdrachtgever. Op gebied van elektrotechniek beschikken wij over vakkundig personeel dat voor u alle problemen kan oplossen.Er zijn veel elektrotechniek bedrijven in de regio. Begrijpelijk is dat u kiest voor het bedrijf met de beste kwaliteit en de scherpste prijs. Kies voor Ledgix.

Particulieren
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek gaat naar elektrotechniek bedrijven. Wellicht wilt u graag een extra stopcontact in de woonkamer of slaapkamer. Of misschien bent u op zoek naar een bedrijf dat een beveiligingssysteem of nieuwe buitenverlichting kan installeren. Vrijwel alles in huis draait op stroom. Dat de betreffende apparaten goed zijn aangesloten, is dan ook erg belangrijk. Niet alleen om een optimale werking van het betreffende apparaat te garanderen, maar ook voor uw eigen veiligheid.

Hulp of advies nodig?

Raadpleeg vrijblijvend onze specialisten en stel uw vraag.