De nieuwe standaard in verlichting

LED verlichting

LED verlichting

Hoe gaan wij te werk?
Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken wij een lichtplan, berekenen niet alleen wat de kosten zijn maar ook uiteraard de verwachte besparing die het u oplevert. Vervolgens maken we in overleg een afspraak wanneer de levering en plaatsing mogelijk is. De uitvoering houden we geheel in eigen hand en daar heeft u dus geen omkijken naar. Innoveren, verduurzamen en besparen , wie wil dat nu niet?

Duurzaam en besparen
Duurzaamheid is ook voor uw bedrijf van groot belang. Voor het milieu, maatschappelijk gezien, uw klanten verwachten het,  maar ook voor uw portemonnee. Van kantoor tot bedrijfshal, uw verlichting is bij ons in goede handen. Van advies tot planning, van levering tot en met de deskundige montage. Met zo min mogelijk verstoring van uw primaire processen. Wij zijn niet alleen actief bij bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld ook eens aan tuinverlichting.

 

De voordelen van LED verlichting

Voor bedrijven en particulieren

Vraag advies

Geniet van de voordelen van LED verlichting. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs voor een gedegen advies. U ontvangt een helder voorstel met onze werkwijze en berekenen wat u kunt besparen.